Támogatói Tartalom és Tartalombiztonság

ELEKTROMOSAUTO.HU
blogmagazin

Mi az a Támogatói Tartalom?

Az úgynevezett Támogatói Tartalomként megjelenő cikkeket, írásokat vagy bármilyen tartalmat nem oldalunk állandó szerzői készítik. Az ilyen tartalmakat kiadónk – a Programajánló Kft. – állítja össze.

Hogyan jelöljük ezeket a cikkeket?

A Támogató Tartalomként megjelenő cikkek a gyűjtőoldalakon „ProgiMedia” szerző jelzéssel jelennek meg. Az adott cikk láblécében pedig feltüntetjük, hogy Támogatói Tartalomról van szó és a szerzőt kiegészítjük a megjelenítő partner nevével.

Miért jó ez az olvasónak?

Az olvasó számára a Támogatói Tartalom megjelenése tulajdonképpen előnyökkel jár:

  • Ezek az együttműködések hozzájárulnak weboldalunk működési feltételei megteremtéséhez.
  • Olvasóinknak nem kell zavaró reklámokat “kerülgetniük”, weboldalunk reklámblokkoló nélkül is élvezhető.
  • Számos esetben az együttműködő partner exkluzív tartalmat jelentet meg nálunk.

Milyen tartalmak kerülnek így fel?

A Támogatói Tartalomként megjelenő írások nem tükrözik a szerkesztők véleményét, azok tartalmát nem rektoráljuk és azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kontroll nélkül bármilyen tartalmat megjelenítünk. Önmagunkra nézve kötelező és meghatározott szabályokat a Tartalombiztonsági Nyilatkozat rögzíti.

Tartalombiztonsági Nyilatkozat:

A Támogatói Tartalommal és a Hirdetésekkel kapcsolatban az alábbi szabályok szerint járunk el:

  • A megjelenő tartalmakat a lehetőségeinkhez mérten ellenőrizzük, de azok helyességéért, a bennük lévő adatok pontosságáért felelőséget nem vállalunk.
  • Nem jelenítünk meg törvénybe ütköző tartalmat.
  • Nem jelenítünk meg rasszista, kirekesztő, erőszakos/erőszakra buzdító, szélsőséges politikai, szélsőséges vallási, felnőtt/szexuális jellegű vagy olyan tartalmat, amely akár csak érintőlegesen is emberi jogot sért.
  • Nem jelenítünk meg olyan tartalmat, amely célzottan valamely gazdasági szereplő vagy társadalmi csoport sérelmét okozza.
  • Azonnal eltávolítjuk azt a tartalmat, amely olvasói visszajelzés alapján bizonyítottan valótlan információt tartalmaz vagy az olvasók szerint más okból problémás.

Felhívás:

Ha olvasóként honlapunkon nem megfelelő tartalommal találkozik, kérjük azt jelezze nekünk az elektromosauto.hu@gmail.com email címen!

 

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem