Nissan Ambition

2023-02-24

A visszaszámlálás most kezdődik: a teljesen elektromos Nissan Ariya pólusról pólusra megy

PÁRIZS, Franciaország – Már csak egy hónap van hátra, amíg a Nissan Ariya bevállalja a világ első teljesen elektromos vezetési kalandját a mágneses Északi-sarktól a Déli-sarkig.

PÁRIZS, Franciaország – Már csak egy hónap van hátra, amíg a Nissan Ariya bevállalja a világ első teljesen elektromos vezetési kalandját a mágneses Északi-sarktól a Déli-sarkig.

A Nissan a brit kalandorral, Chris Ramsey-vel és a merész Pole to Pole expedíciós csapattal együttműködve több mint 27 000 kilométert tesz meg több régión és kontinensen, a várható hőmérséklet -30 ⁰C és 30⁰C között változott.Új Ablak Nissan Ariya e-4ORCE.

A 2023 márciusától kezdődő expedíció során Chris és felesége, Julie Ramsey lesznek az elsők, akik bármilyen típusú járművel pólustól oszlopig vezetnek, miközben az Északi-sarkvidékről, Észak-, Közép- és Dél-Amerikán keresztül haladnak. átkelés az Antarktiszra.

Az útvonal a világ legszélsőségesebb, legbrutálisabb és mégis gyönyörű tájain halad majd. A hóval borított gleccser tájaktól az áruló hegymászókig és a hatalmas sivatagi dűnékig; ez a Nissan Ariya által vezetett Sarkról Pólusra expedíció lélegzetelállító és feltérképezetlen területeken viszi el követőit.

A Ramsey’s Pole to Pole expedíció összhangban van. Új Ablak A Nissan Ambition 2030 és a vállalat elkötelezettsége a fenntarthatóság mellett. A mobilitás és azon túlmutató hosszú távú vízió részeként a Nissan olyan izgalmas járműveket és technológiákat kíván szállítani, amelyek erősítik az ügyfelek utazásait és a társadalmat.

A fagyos sarkvidéki és antarktiszi körülményekre való felkészülés érdekében Ramsey Nissan Ariya e-4ORCE nevű expedícióját egy egyedi, masszív külsővel alakítják át, amely alkalmas az extrém terepen való utazáshoz, továbbfejlesztett kerekekkel, gumikkal és felfüggesztéssel.

YouTube Új AblakAz e-4ORCE  a Nissan legfejlettebb összkerék-vezérlési technológiája, amely pontosan kezeli a teljesítményt és a fékteljesítményt a sima és stabilitás érdekében. A rendszer növeli a vezető önbizalmát azáltal, hogy követi a tervezett vezetési vonalat számos útfelületen, beleértve a nedves és havas utakat is, anélkül, hogy a vezetési stílusban vagy beviteli módban kellene változtatni.

Az előttünk álló feladat kiszámíthatatlanságának és nagyságrendjének valódi emlékeztetőjeként a Ramsey-k pontos indulási dátumát aznap határozzák meg. A kihívásokkal teli és állandóan változó időjárási körülmények zord, bizonytalan vezetési körülményekkel párosulva a március 20-i héten azt jelenti, hogy a nap folyamán döntés születik arról, hogy akkor induljunk útnak, amikor a körülmények a legjobbnak tűnnek. Csatlakozz hozzánk, amikor visszaszámlálunk az expedíció hetéhez, és kövesd Chris és Julie életre szóló kalandját.

 

forrás nissan

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem