Lightning eMotors

2023-02-02

A Lightning eMotors bejelentette, hogy megvásárolja a Lightning ZEV3™ személyszállító furgonhoz szóló Amerika vásárlási tanúsítványát

A tanúsítás biztosítja, hogy a járművek gyártási költségeinek legalább 70%-a az Egyesült Államokban gyártott alkatrészekből és részalkatrészekből származik A Buy America megjelölés

A tanúsítás biztosítja, hogy a járművek gyártási költségeinek legalább 70%-a az Egyesült Államokban gyártott alkatrészekből és részalkatrészekből származik
A Buy America megjelölés


LOVELAND, Colo., 2023. február 1. – A Lightning eMotors (NYSE: ZEV), a zéró emissziós, közepes teherbírású haszongépjárművek és a flották elektromos járműtechnológiáinak vezető szállítója ma bejelentette, hogy a 3. osztályú Lightning ZEV3™ teljesen elektromos személyszállító kisteherautó Buy America tanúsítvánnyal rendelkezik . Ez a tanúsítvány, valamint a Lightning nemrégiben bejelentett Altoona Testing tanúsítványa , teljes mértékben jogosulttá teszi a Lightning ZEV3-at a 4 milliárd dolláros finanszírozásra a Szövetségi Közlekedési Hatóság alacsony és kibocsátásmentes támogatási programján keresztül , és a Lightning termékeit más ösztönzők, például a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal nulla támogatására helyezi. emissziós reptéri transzfer program ( Buy American ).

Ezeknek az alapoknak a rendelkezésre állása lehetővé teszi a flották számára, hogy gyorsabban térjenek át az elektromos járművekre, segítve a szervezeteket és a vállalatokat szénlábnyomuk csökkentésében. Ahhoz, hogy hozzáférhessen ehhez a 2023-ban 1 milliárd dollárt magában foglaló finanszírozáshoz, a nulla vagy alacsony kibocsátású tranzitjárműveknek rendelkezniük kell a Buy America tanúsítvánnyal, és meg kell felelniük az Altoona tesztnek, hogy jogosultak legyenek vásárlásra vagy lízingre ezen szabadkereskedelmi alapok felhasználásával.

„Fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű elektromos járműveink támogassák az amerikai munkahelyeket. Szándékosan keresünk egyesült államokbeli alkatrész- és részalkatrész-gyártókat és -beszállítókat, és nagyon örülünk, hogy megkaptuk a Buy American Act tanúsítványt, ezzel hivatalosan elismerve nagyrészt amerikai ellátási láncunkat” – mondta a Lightning eMotors beszerzési alelnöke, Chelsea Ramm. „Emellett a nagyobb, Class 4 Lightning ZEV4™ utasmodelljeink is átmentek a Buy America belső auditján, és reméljük, hogy ezen a modellen is megszerezhetjük a tanúsítványt független ellenőrzés révén” – tette hozzá Ms. Ramm.

A Lightning ZEV3 két- és három akkumulátoros személyszállító furgonok is elnyerték a Buy America tanúsítványt, amely megköveteli, hogy az Egyesült Államokban gyártott alkatrészek és részegységek költsége meghaladja a jármű gyártási összköltségének 70%-át.

„A Buy America és az Altoona tesztelési tanúsítvány megszerzése teljes mértékben jogosulttá teszi a ZEV3-at a jelenleg rendelkezésre álló szabadkereskedelmi támogatásokra és számos állami szintű elektromos járműflotta-támogatásra, így a meglévő ügyfelek tovább bővíthetik elektromos járművek tevékenységüket, és új ügyfelek kezdhetik meg az elektromos járművekre való átállást” – mondta a Lightning e Motors alelnöke. Marketing Nick Bettis. „A Lightning kitűnik kereskedelmi elektromosjármű-gyártójaként, mivel mindkét tanúsítványt megszerezte, és most egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy segítse a tranzitflotta-üzemeltetőket abban, hogy kihasználják a szabadkereskedelmi finanszírozás előnyeit most és a következő négy évben.”

A Lightning ZEV3 elektromos személyszállító furgonja meghaladja a Szövetségi Közlekedési Hatóság (Federal Transit Administration) által az Egyesült Államokban gyártott gyártásra vonatkozó követelményeket (fotó: Lightning e Motors)

Jelenleg az Észak-Amerika-szerte mikro-tranzit- és transzferszolgáltatások céljára használt flottákon belül a Lightning ZEV3 személyszállító furgon a legmodernebb, teljesen elektromos hajtáslánccal van felszerelve, amely súlycsoportjában vezető hatékonyságot biztosít, miközben csendes működést biztosít. , sima és ismerős vezetési élmény. A furgont termikusan kezelt akkumulátorok hajtják, így a piacon kapható akkumulátorok közül a legjobb hatótávolságot, hatékonyságot és élettartamot kínálják. A Lightning ZEV3 személyszállító furgonja akár 200 mérföldes hatótávolsággal is büszkélkedhet, és alapfelszereltségként 2. szintű AC töltési és egyenáramú gyorstöltési képességgel is rendelkezik. Az első Lightning ZEV3-at 2018-ban vezették be. A mai napig több mint Lightning ZEV3-as kisteherautók kerültek forgalomba, amelyek több millió valós mérföldet halmoztak fel.

„A Buy America tanúsítvány egy újabb eszköz, amelyet a Lightning kínál ügyfeleinek, hogy az elektromos járművekre való átállást zökkenőmentesen és üzleti tevékenységük szempontjából előnyös módon tegyék lehetővé” – mondta Bettis. „A Lightning teljes csomagot kínál a vásárlástól a flottakezelésig, és büszkén támogatjuk ügyfeleinket az elektromos járművek teljes ökoszisztémájában.”

A Lightning e Motorsról

A Lightning e Motors (NYSE: ZEV) 2009 óta kínál speciális és fenntartható flottamegoldásokat, 2018 óta pedig teljes zéró emissziós jármű (ZEV) megoldásokat telepít a kereskedelmi flották számára. Ez idő alatt számos járműosztályt és alkalmazást telepítettünk, többek között de nem kizárólag a 3. osztályú teher- és személyszállító kisteherautókra, mentőautókra, 4. és 5. osztályú teherszállító kisteherautókra és shuttle buszokra, 4. osztályú A típusú iskolabuszokra, 6. osztályú teherautókra, 7. osztályú városi buszokra és autóbuszokra. A Lightning eMotors csapata nulla károsanyag-kibocsátású járműveket tervez, tervez, testre szab és gyárt, hogy a flottaügyfelek széles skáláját támogassa a vezérlőszoftverek, a telematikai, analitikai és töltési megoldások teljes csomagjával a vásárlási és tulajdonosi élmény egyszerűsítése, valamint az üzemidő maximalizálása érdekében. és az energiahatékonyság. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el weboldalunkra a címen https://lightningemotors.com .

Előretekintő állítások

Az itt található történelmi információk kivételével a sajtóközleményben szereplő kérdések előretekintőek az 1995. évi zártkörű értékpapír-perek reformtörvényének „biztonságos kikötője” rendelkezései értelmében, beleértve a kereskedelmi és technológiai fejlődésre és a jövőbeni pénzügyi teljesítményre vonatkozó nyilatkozatokat is. Lightning eMotors, Inc. Ezeket az előretekintő kijelentéseket az olyan szavak használata azonosítja, mint „előre”, „hiszem”, „folytatás”, „lehet”, „becslés”, „vár”, „kiterjesz”, „engedélyez, Többek között „lehet”, „potenciális”, „kell”, „lenne”. A jelen sajtóközleményben szereplő előretekintő kijelentések ki vannak téve bizonyos kockázatoknak és bizonytalanságoknak, amelyek a vállalat üzleti tevékenységében rejlenek, amelyek a tényleges eredmények vagy kimenetelek változását okozhatják, beleértve, de nem kizárólagosan, a Lightning eMotors működésével, valamint üzleti és pénzügyi teljesítményével kapcsolatos kockázatokat; a Lightning eMotors azon képessége, hogy végrehajtsa üzleti stratégiáját, és növelje termékei és bevételei iránti keresletet; a költségek lehetséges növekedése vagy a nyersanyaghiány; új termékajánlatok piaci elfogadása; és egyéb kockázatok, amelyeket a Lightning eMotors időről időre az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez benyújtott bejelentései részletesebben ismertetnek. Nem szabad túlzottan támaszkodnia semmilyen előremutató kijelentésre. Az előretekintő kijelentéseket nem szabad a jövőbeli teljesítmény vagy eredmények garanciájaként értelmezni, és nem feltétlenül jelzik pontosan azt az időpontot, amikor vagy amikor az ilyen teljesítményt vagy eredményeket elérni, ha egyáltalán elérik. A Lightning eMotors nem vállal kötelezettséget az előretekintő nyilatkozatok frissítésére, kivéve a törvény által előírt eseteket.

forrás Lightning press

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem