Jeep® Avenger

2023-02-07

A Stellantis Tychy-ben található üzeme megkezdi a vadonatúj Jeep® Avenger gyártását, amely elnyerte a tekintélyes „Európai Év Autója 2023” díjat.

Megkezdődik a vadonatúj Jeep ® Avenger rendszeres gyártása a tychyi Stellantis üzemben Európa Év Autója 2023 – az új Jeep Avenger, amelyet megjelenése óta dicsérnek újságírók és iparági […]
  • Megkezdődik a vadonatúj Jeep ® Avenger rendszeres gyártása a tychyi Stellantis üzemben
  • Európa Év Autója 2023 – az új Jeep Avenger, amelyet megjelenése óta dicsérnek újságírók és iparági szakértők
  • A vadonatúj Jeep Avenger a márka első akkumulátoros elektromos járműve (BEV)

TYCHY, 2023. február 6. – A 2023-as Európai Év Autója díj elnyerése után január 31-én megkezdődött a vadonatúj Jeep@ Avenger rendszeres gyártása a tychyi Stellantis üzemben.

“A vadonatúj Jeep Avenger az első Jeep SUV, amelyet Lengyelországban gyártanak, és ez kiváló ok arra, hogy egész csapatunk büszke legyen. 2023-at egy olyan jármű gyártásának elindításával kezdjük, amely már kivívta az ügyfelek elismerését és iparági szakértők” – mondta Tomasz Gębka, a Stellantis gyárigazgatója a Tychy-ben. „Nagyra értékeljük a nagy érdeklődést ez az egyedülálló Jeep márkamodell iránt, amely számos legmodernebb technológiai funkciót kínál. A magunk részéről Tychy csapatunk további értéket ad hozzá – a legmagasabb szintű minőséget.”

A kompakt Jeep Avenger az Európának megfelelő méretű, alkalmas, teljesen elektromos járművekből álló portfólió bevezetésének élén áll, és kulcsfontosságú eleme a globális villamosítási stratégiának, mivel a márka a zéró emissziós SUV-k terén világelsővé válik.

Az első naptól kezdve Jeep járműnek tervezett és épített Avenger a Jeep DNA-t egy kompakt SUV-ba csomagolja, a képességek, a stílus, a funkcionalitás és a technológia egyedülálló kombinációjával, hogy kielégítse a folyamatosan kapcsolatban álló ügyfelek igényeit.

Az Európában és Európában gyártott Jeep Avenger alapfelszereltségű Selec-Terrain® és Hill Descent Control rendszert kínál az európai vásárlóknak, amelyek kiemelkedő megközelítési és indulási szögeivel, valamint a jármű hasmagasságával együtt lenyűgöző képességeket hoznak a szegmensbe.

Ami a villamosítást illeti, a Jeep Avenger új generációs, 400 voltos elektromos meghajtással van felszerelve, amely egy új, 156 LE-s, 260 Nm nyomatékú villanymotort és egy új, 54 kWh-s akkumulátorcsomagot egyesít.

A 2022-es Párizsi Autószalonon bemutatott Jeep Avengert már a vásárlók és az iparági szakértők is elismerték. Ezt megerősítik az európai értékesítési eredmények is : ahol több mint 10.000 darabot adtak el a 2022. december 1- i 1.  kiadás, majd 2023. január 11-i teljes termékkínálat rendeléseinek megnyitása óta .

Ez a figyelemre méltó teljesítmény alátámasztja a teljesen elektromos Jeep Avengerben rejlő hatalmas lehetőségeket.

A vadonatúj Jeep SUV akciós finanszírozással és az állami ösztönzőknek köszönhetően versenyképes áron érhető el. Az első szállítások az idei év második negyedévében várhatók.

 

forrás Jeep

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem