Fisker

2023-02-23

A Fisker bejelentette, hogy a ChargePoint a nyilvános töltési megoldások észak-amerikai partnere

A Fisker a ChargePointot nevezte meg észak-amerikai partnernek a nyilvános töltési megoldások terén A ChargePoint hálózat több mint 210 000 aktivált porttal rendelkezik Észak-Amerikában A Fisker […]

A Fisker a ChargePointot nevezte meg észak-amerikai partnernek a nyilvános töltési megoldások terén
A ChargePoint hálózat több mint 210 000 aktivált porttal rendelkezik Észak-Amerikában
A Fisker sofőrjei kényelmes hozzáférést kapnak a helyi nyilvános töltőkhöz, hatékony járműtöltést és egyszerű fizetési rendszert


LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Fisker Inc. (NYSE: FSR) (“Fisker”), amelyet a ChargePoint Holdings, Inc. (NYSE: CHPT) elnevezésű küldetése a világ legérzelmesebb és legfenntarthatóbb elektromos járműveinek létrehozása hajt. , vezető elektromos járművek (EV) töltőhálózat, mint a Fisker észak-amerikai partnere az elektromos járművek nyilvános töltési megoldásaiban.

A Fisker a ChargePointot nevezte meg észak-amerikai partnernek a nyilvános töltési megoldások terén. A ChargePoint hálózat több mint 210 000 aktivált porttal rendelkezik Észak-Amerikában. A fénykép forrása: Fisker
A Fisker a ChargePointot nevezte meg észak-amerikai partnernek a nyilvános töltési megoldások terén. A ChargePoint hálózat több mint 210 000 aktivált porttal rendelkezik Észak-Amerikában. A fénykép forrása: Fisker

A Fisker és a ChargePoint együttműködés révén a Fisker EV-tulajdonosok több mint 210 000 kezelt aktív porthoz, több mint 16 700 egyenáramú gyorstöltő porthoz és több mint 400 000 roaming porthoz férhetnek hozzá, megkönnyítve a megbízható töltés megtalálását. A két cég célja, hogy a járművezetők könnyebben hozzáférhessenek a ChargePoint iparágvezető 2-es szintű és egyenáramú gyorstöltő-hálózatához, valamint a roaming partnerállomásokhoz; amelyek együttesen lefedik az észak-amerikai nyilvános töltőhelyek több mint 80%-át.

“Amint megkapják az új Fisker Ocean-t, tulajdonosaink kényelmes és könnyen megtalálható nyilvános töltőállomásokat, gyors, egyszerű élményt nyilvános töltő használatakor, valamint rendkívül egyszerű fizetési lehetőségeket szeretnének. A ChargePointtal együtt biztosítunk egy osztályvezető nyilvános töltési lehetőség a Fisker-tulajdonosok számára az átadáskor” – mondta Henrik Fisker elnök-vezérigazgató. “A ChargePoint vezető töltőhálózat Észak-Amerikában, és a fenntartható mobilitás iránti elkötelezettségük miatt a partnerség tökéletesen illeszkedik ügyfeleink és üzletünk számára.”

„A Fisker, mint született elektromosautó-gyártó cég, a fosszilis tüzelőanyag-korszak korlátai nélkül, továbbra is a dizájn borítékát tolja” – mondta Pasquale Romano, a ChargePoint vezérigazgatója.

A ChargePoint hálózat a Fisker Ocean tulajdonosok számára lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában történő járműszállítástól kezdve. A Fisker Ocean járművezetői megtalálhatják a ChargePoint és a roamingpartnerek töltőállomásait a Fisker Ocean navigációs rendszerében és a ChargePoint mobilalkalmazáson keresztül. Induláskor a sofőrök az App és a Fisker Ocean központi érintőképernyője segítségével töltőállomásokat kereshetnek és oda navigálhatnak, szűrhetik az egyenáramú gyorstöltési helyeket, elvégezhetik az alapvető elektromos járművek útvonaltervezését, és kiszámíthatják a töltőállomások érkezési idejét.

A Fisker Ocean, a Fisker úttörő, teljesen elektromos SUV-ja egy elfogyott, limitált kiadású Fisker Ocean One-ban és három további felszereltségi szinten érhető el: Extreme, Ultra és Sport. A felső berendezésű Fisker Ocean Extreme akár 350 mérföldet 1 tesz meg egyetlen feltöltéssel, kétmotoros, összkerék-hajtású, három vezetési móddal, Revolve 17,1″-es forgatható képernyővel, SolarSky tetővel, Kaliforniai móddal, Smart Traction-vel és sok mással. – piacra dobott biztonsági funkciók, köztük a világ első digitális radarja, mindez 68 999 dollárért 2 az Egyesült Államokban.

A Fisker Inc.-ről

A kaliforniai székhelyű Fisker Inc. forradalmasítja az autóipart azáltal, hogy megtervezi és fejleszti az egyéni mobilitást a természettel összhangban. A mindenkit megillető tiszta jövő víziója által szenvedélyesen vezérelve a vállalat küldetése, hogy megalkossák a világ legfenntarthatóbb és legérzelmesebb elektromos járművét. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a Fiskerinc.com oldalra , és élvezze az exkluzív tartalmakat a Fisker közösségi média csatornáin: Facebook , Instagram , Twitter , YouTube és LinkedIn .

Töltse le a forradalmian új Fisker mobilalkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból.

A ChargePointról:

A ChargePoint új üzemanyag-hálózatot hoz létre az emberek és áruk elektromos árammal történő mozgatásához. A ChargePoint 2007 óta elkötelezett amellett, hogy az egyik legnagyobb elektromos járművek töltőhálózatával és a töltési megoldások átfogó portfóliójával megkönnyítse a vállalkozások és a sofőrök számára az elektromos áramellátást. A ChargePoint felhő-előfizetési platform és a szoftver által definiált töltőhardver úgy lett megtervezve, hogy minden töltési forgatókönyvet tartalmazzon az otthontól és a többcsaládosoktól a munkahelyekig, a parkolásig, a vendéglátásig, a kiskereskedelmi és a közlekedési flottákig. Ma egyetlen ChargePoint-fiók több százezer töltési helyhez biztosít hozzáférést Észak-Amerikában és Európában. Eddig több mint 145 millió töltési munkamenetet hajtottak végre, az illesztőprogramok átlagosan másodpercenként csatlakoznak a ChargePoint hálózathoz. További információért keresse fel aA ChargePoint sajtószoba , a ChargePoint Investor Relations webhely, vagy lépjen kapcsolatba a ChargePoint észak-amerikai vagy európai sajtóirodájával vagy a befektetői kapcsolatok részlegével.

Fisker előretekintő nyilatkozatok

amelyek miatt a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek az itt található előretekintő állításoktól számos tényező miatt, többek között, de nem kizárólagosan: a Fisker korlátozott működési története; a Fisker azon képessége, hogy további gyártási és egyéb szerződéseket kössön Magnával vagy első osztályú beszállítókkal üzleti tervének végrehajtása érdekében; annak kockázata, hogy az OEM-ek és a beszállító partnerek nem tartják be a megállapodott határidőket, vagy kapacitáskorlátokat tapasztalnak; A Fisker jelentős késéseket tapasztalhat járművei tervezése, gyártása, hatósági jóváhagyása, bevezetése és finanszírozása terén; a Fisker azon képessége, hogy megvalósítsa üzleti modelljét, beleértve a tervezett termékeinek és szolgáltatásainak piaci elfogadását; a Fisker képtelen megtartani kulcsfontosságú személyzetet és további személyzetet alkalmazni; verseny az elektromos járművek piacán; Fisker’ s képtelen értékesítési elosztóhálózatot kialakítani; és képes megvédeni szellemi tulajdonjogait; és azokat a tényezőket, amelyeket a Fisker éves jelentésében a 10-K űrlapról a „Kockázati tényezők” címszó alatt tárgyaltak az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (a „SEC”), kiegészítve a 10-Q űrlapról szóló negyedéves jelentésekkel és más jelentésekkel. és időről időre dokumentálja a Fisker-fájlokat a SEC-vel. Bármely jövőre vonatkozó kijelentés csak a megtételük időpontjára vonatkozik, és a Fisker nem vállal kötelezettséget arra, hogy a jelen sajtóközlemény dátuma utáni eseményeket vagy körülményeket tükröző előretekintő nyilatkozatokat frissítsen.

1 Fisker szimulációk alapján, EPA szabványokat alkalmazva. A tényleges eredmények a külső környezettől, a kerékmérettől és a járműhasználattól függően változnak. Hivatalos EPA minősítések hamarosan.

2 A feltüntetett becsült árak az Egyesült Államok kontinentális területére vonatkoznak, és nem tartalmazzák a szállítási, pénzügyi, adó-, jogcím-, regisztrációs és egyéb kormányzati díjakat. A karbantartást nem tartalmazza. Az árak változhatnak, és az Ön végleges járműkonfigurációján alapulnak. Az árak nem tartalmazzák a kormányzati ösztönzőket, amelyekre Ön jogosult lehet.

 

forrás Fisker press

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem