Ds automobiles

2022-10-11

2022-es Párizsi motorkiállítás: a Ds automobiles elektro Párizs, és bemutatja a francia utazásművészetet

A DS Automobiles a Párizsi Autószalonon (Mondial de l’Auto) kelt feltűnést számos világelsővel és egy feltűnően fiatal és 100%-ban villamosított kínálattal. A DS Automobiles elismert szakértelméről […]
  • A DS Automobiles a Párizsi Autószalonon (Mondial de l’Auto) kelt feltűnést számos világelsővel és egy feltűnően fiatal és 100%-ban villamosított kínálattal.
  • A DS Automobiles elismert szakértelméről tesz tanúbizonyságot az elektromosítás és finomítás terén az új DS 3 (világelső), DS 4, New DS 7 és DS 9 OPÉRA PREMIÈRE (világelső) modellekkel.
  • A DS Automobiles tapasztalatainak megosztására szolgáló standon keresztül bemutatott oldal a villamosítás és a francia utazási művészet büszkesége.
  • Különleges esemény: a DS Boutique eredeti, kézzel rajzolt vázlatokat kínál majd autói fejlesztése során. Ezt az egyedülálló folyamatot a DS Automobiles szakértelmének demonstrációja egészíti ki mesterkárpitosaival.

 

The French Art of Travel: egy ilyen függönnyel körülvett állvány, amely a kontrasztos anyagokat és színeket a fa fényességével és a válaszfalak fekete paneljeivel ötvözi, DS illattal illatosított atmoszférával és exkluzív atmoszférikus zenével a FOCAL hangszórókból és lejátszási listából A DS Automobiles standja az E-TENSE termékcsalád bemutatására szolgáló speciálisan kialakított környezeti fényként arra hívja a közönséget, hogy magával ragadóan tapasztalja meg a márka világát a kivételes dizájnok és a francia szakértelem egyedülálló megértése révén.

A Párizsi Divathéten már bemutatott új DS 3 először a 2022-es Párizsi Autószalonon jelenik meg nyilvánosan. A DS Automobiles standján további újdonságokat mutat be: a DS 9 E-TENSE OPÉRA PREMIÈRE, egy páratlan nyitány, amelyet limitált kiadásként kínálnak, hogy megmutassák a legjobb francia autóipari szakértelmet és a kibővített zéró károsanyag-kibocsátású tartományt, a DS 4-et egy új modellel. nagyon prémium specifikáció és egy kibővített nulla károsanyag-kibocsátás, valamint az idén nyáron bemutatott új DS 7.

A verseny újításokat szül: ezzel az új sorozattal együtt a DS E-TENSE PERFORMANCE nagy teljesítményű, csúcstechnológiás laboratórium és a DS E-TENSE FE21 Formula E együléses is szerepel.

A DS Automobiles standja a Porte de Versailles-ban, a Parc des Expositions 4. csarnokában található. A 2022-es Párizsi Autószalon október 17. és 23. között tart Párizsban.

ÚJ DS 3: VILÁG ELŐSZÖR

A Párizsi Divathéten bemutatott Új DS 3 először a Párizsi Autószalonon jelenik meg nyilvánosan.

A jellegzetes szakértelem és az avantgárd inspiráció kombinációja, az új DS 3 a DS 3 CROSSBACK utódja, új dizájnnal és technológiával.

A 100%-ban elektromos változat, az új DS 3 E-TENSE új, 115 kW-os (156 lóerős) hajtáslánccal és új, 54 kWh-s akkumulátorral rendelkezik, így akár 402 km-es hatótávolságot is elérhet WLTP kombinált ciklusban, és több mint 500 km-t. városi forgalom.

Az új DS 3 egyedi formával mutatja merészségét. Kialakítása egyensúlyt teremt a vonalak és a léptékek között. A legnyilvánvalóbb fejlemények a frontot érintik. Új dinamizmust és szilárdságérzetet adnak, miközben megőrzik az elegancia magasságát.

A DS Automobiles termékcsalád többi részének dizájnnyelvét egy áttervezett hűtőrács alkalmazza, amely szélesebb, és modelltől függően fényes fekete vagy krómozott gyémánt csúcsokkal van kiegészítve. Az azonosító DS WINGS-eket úgy alakították át, hogy finoman illeszkedjenek a hűtőrácshoz és a fényszórókhoz.

Az új LED-es fényszórók – alapfelszereltség a sorozatban – dinamikusabb dizájnt mutatnak be, és élesebb megjelenést kölcsönöznek az Új DS 3-nak, három, szatén krómozott funkciómodullal. A DS MATRIX LED VISION intelligens vezérléssel és automatikus távolsági fényszóróval a maximális kényelem és biztonság érdekében opcionálisan elérhető. Az új nappali menetjelző lámpák két, függőlegesen elhelyezett LED-vonalat tartalmaznak az elülső két oldalán, hogy a DS Automobiles legújabb dizájnnyelvével összhangban álló és kiszélesedő jelet adjanak.

Az új DS 3 stílusilag és technikailag is fejlődött. Az új légterelőt és hűtőrácsot teljesen újratervezték, hogy optimalizálják az autó aerodinamikai teljesítményét. Az alsó légbeszívó rácsot keretező légszárnyak ezt az új hatékonyságot demonstrálják.

A részletekre való figyelem a hűtőrácson és a motorháztetőn elhelyezett emblémák felületén is átadódik, a Clous de Paris dombornyomott betéttel és a modelltől függően többféle színnel.

A profil megőrzi jellegzetes jellegzetességeit, egyensúlyozva a merész dizájn és a műszaki szakértelem között, a jellegzetes DS 3 cápauszony, az süllyesztett ajtókilincsek és a láthatatlan külső ablaktömítések révén.

A hátsó rész finomított: a lámpákat és a csomagtérajtót ízlésesen hangsúlyozzák lakkozott fekete csíkkal. Ez egy egyedi technológia révén megkapja a „DS Automobiles” aláírást, a polírozott rozsdamentes acél betűket felosztva és egyenként beállítva a díszítésben.

A kerekek teljesen új kialakítást mutatnak be a hatékonyság növelése érdekében. 17 és 18 hüvelykes méretben kaphatók, különböző témák és színek szerint vannak felosztva. A 100%-ban elektromos E-TENSE modellben az új DS 3 új, 18 hüvelykes TOULOUSE kerekekkel érhető el, „Magas és keskeny A+ osztályú” abroncsokkal.

A vezetési pozíció megváltozott az új kormánykerék bevezetésével, a vezetőt segítő eszközök és az infotainment gombok átcsoportosításával, valamint az automata sebességváltók sebességváltó gombjaival kombinálva. Az új, 10,3 hüvelykes, nagyfelbontású központi képernyő már alapfelszereltség, az új, beépített DS IRIS SYSTEM infotainment rendszerrel. Ez a megoldás egy teljesen átdolgozott felületet vezet be, amely teljesen személyre szabható, reaktív, sima és természetes hangfelismeréssel támogatja .

Az új DS 3 kizárólag a párizsi régióban található Poissy-ban készül, elektromos vagy belső égésű motoros (benzin vagy dízel) változattal. A motorokat, valamint az új villanymotort és a megnövelt kapacitású akkumulátort szintén Franciaországban állítják össze.

A Párizsi Autószalonon bemutatott modell: Új DS 3 E-TENSE OPÉRA, Art Basalt Black OPÉRA belső, Lakkszürke fényezés / Fekete tető, 18 colos TOKYO kerekek.

DS 4: EGYRE FINOMULTabb MŰSZAKI ADATOK ÉS BŐVÍTETT HASZNÁLAT

A Párizsi Autószalonon a DS 4-et minden szinten továbbfejlesztett kínálattal mutatják be, különösen az OPÉRA specifikáció megjelenésével, valamint a PERFORMANCE LINE változatok specifikációjának javításával és új felszerelésekkel.

A DS Automobiles szakértelmét jelképező OPÉRA Criollo Brown Nappa Leather nagy sűrűségű ülésekkel bővült óraszíj-kárpittal. Az első ülések fűthetők, masszírozhatók és hűthetők.

Ez a modell a kínálat élén áll jelentős számú alapfelszereltséggel: DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vezérelt lengéscsillapítás, napfénytető, elektromos csomagtérajtó kihangosítóval, laminált első és hátsó ablakok, vezeték nélküli töltés, alumínium pedálok és lábtartó.

A DS DRIVE ASSIST 2.0 opcionális olyan új funkciókkal, mint például a félautomata sávváltás, amely lehetővé teszi az automatikus és biztonságos sávváltást 70 és 180 km/h között a visszajelző egyszerű megnyomásával és az ajánlott sebesség-adaptációval. A kormánykeréken lévő kezek érzékelését tovább javítja a kerékbe ágyazott kábel a jobb használhatóság érdekében.

A PERFORMANCE LINE és a PERFORMANCE LINE + változatok megerősítik karakterüket: a hűtőrácson és a csomagtérajtón lévő DS Automobiles, DS 4 és E-TENSE jelvények mostantól feketék. Az alsó ajtóburkolat texturált fekete színűvé válik.

A plug-in hibrid DS 4 E-TENSE 225 emissziós hatótávolsága 13%-kal javult, így elektromos üzemmódban 62 kilométert (WLTP kombinált ciklus) és akár 62 kilométert (WLTP EAER City) is megtehet. Ez a növekedés a 12,4 kWh-s akkumulátor jobb szoftvervezérlésének köszönhető.

A Párizsi Autószalonon bemutatott modell: DS 4 E-TENSE 225 OPÉRA, Criollo Brown OPÉRA belső, Crystal Pearl fényezés / Fekete tető

ÚJ DS 7: A FINOMÍTÁS UTAZÁS

A páratlan kényelem és az akár 360 lóerős elektromos erőforrások jellemzik, az új DS 7 egyesíti a műszaki szakértelmet az eleganciával.

Az új DS 7 karaktere az elülső és a hátsó jelentős változásoknak köszönhető. Még mindig elegáns, az új DS 7 több dinamizmust kínál élesebb, szerkezetibb vonalakkal.

A teljesen új előlap élesebb vonalakkal tűnik ki, amelyek az egyes funkciók egyensúlyát fejlesztik. A DS DESIGN STUDIO PARIS csapata és a mulhouse-i (Franciaország) gyárban működő gyártási csapatunk közötti szoros kapcsolatnak köszönhetően speciális munkákat végeztek, amelyek kivételes eredményeket értek el a minőség és a szilárdság tekintetében.

A világos aláírás még kifejezőbb megjelenés érdekében fejlődik. Az új, karcsúbb DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók és a DS LIGHT VEIL nappali menetfények kombinációja zökkenőmentesen és divatos módon valósult meg.

A DS LIGHT VEIL a világelső. A nappali menetlámpákat a DS X E-TENSE és a DS AERO SPORT LOUNGE által végzett munka ihlette. Úgy tűnik, hogy a fény áthalad a karosszéria színén. A DS LIGHT VEIL egy nappali menetfényből és négy függőleges világító részből áll, amelyek 33 LED-ből állnak. Ez az innováció a gyártási folyamatból fakad: a lézerrel maratott polikarbonát felületet csak belülről festik le, hogy a fény és a karosszéria színű részek váltakoznak. Mélységet és fényességet kelt, akár egy ékszer. A DS LIGHT VEIL világít és kialszik, ha az autót bezárják és kinyitják.

A DS PIXEL LED VISION 3.0 új technológiát vezet be, amely extra dimenziót ad a modellnek. Az új DS 7 PIXEL moduljai kitűnnek a fénykibocsátás optimalizálásával, miközben 3 azonosító modult tartanak fenn, amelyek a teljes kínálatban megtalálhatók. A PIXEL funkció az optimális megvilágítás előnyeit biztosítja. A fényáram erősebb, szabályosabb, hatótávolsága akár 380 méterre is megnőtt (távfény). 50 km/h alatti sebességnél a sugár szélessége most 65 méter. A belső élen: két tompított fényszóró/oldalsó lámpa modul együtt világít. A PIXEL távolsági fényszóró külső szélén 84 LED található három sorban. A kanyarokban a világítást a PIXEL modul külső LED-jeinek intenzitása szabályozza a kormányzás szögétől függően.

A DS WINGS-eket modelltől függően többféle színválasztékkal tervezték át. A hűtőrács szélesebb és finom gyémántcsúcsokkal van megerősítve, és egy teljesen újratervezett sárvédővel lett befejezve.

A vékonyabb, örvényhatású, skálaszerű LED-es hátsó lámpákat is áttervezték, sötét fémes bevonattal. Hangsúlyozzák az új DS 7 egyedi kifejezését. A csomagtérajtót élesebb vonalakkal alakították át, míg a „DS AUTOMOBILES” név immár az új DS 7 vizuálisan szélesebb hátulját jelzi.

Az ablakkeretet és a tetőrácsokat fényes fekete változatban kínálják, amely kiemeli a sziluett dinamizmusát.

Az infotainment rendszer az egyik legnagyobb változás az új DS 7-ben a DS IRIS SYSTEM bevonásával. Ez a megoldás egy teljesen átdolgozott felületet vezet be, amely teljesen konfigurálható, reaktív és zökkenőmentes, és természetes hangfelismeréssel támogatott.

Az új DS 7 olyan technológiát is bevezet a nagyobb kényelem és nyugalom érdekében, mint a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION és a DS NIGHT VISION.

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION egy kamerával vezérelt csillapító rendszer, amely kategóriájában teljesen egyedülálló. Az egyes kerekeket egymástól függetlenül állítja be az útpálya hiányosságainak megfelelően. A DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS az összes E-TENSE hajtáslánchoz alapfelszereltség.

A DS NIGHT VISION funkcióval egy infravörös kamera végigsöpri az úttestet és annak széleit, hogy akár 100 méteres távolságból is észlelje a kerékpárosokat, gyalogosokat és állatokat. A vezető az információkat az új, nagy felbontású digitális műszerkijelzőn kapja meg, amelyet veszély esetén külön figyelmeztetés is megerősít.

Az új DS 7 fel van szerelve DS DRIVE ASSIST-szel, adaptív tempomattal, amely a vezető beavatkozása nélkül kezdeményezi a megállást és az újraindítást, valamint egy segédeszközzel, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy akár a helyén, akár a sávban elhelyezze az autót.

A Formula E kettős bajnoka, az E-TENSE technológia az új DS 7 sorozat nagy részét alkotja, 225 lóerős és kétkerék-hajtású, valamint 300 és 360 lóerős változatokkal, mindkettő négykerék-hajtással.

360 lóerős megjelenésében a Grand Touring szellemiségét a DS PERFORMANCE speciális fejlesztései támasztják alá. A futómű 15 mm-rel lejjebb került, a nyomtáv szélesebb (elöl +24 mm, hátul +10 mm), az első fékek pedig 380 milliméter átmérőjűek a DS PERFORMANCE jelvényű négydugattyús féknyergekkel.

Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 kategóriaelső teljesítményével 200 lóerős benzinmotorjával, valamint 110 és 113 lóerős (négykerék-hajtású) első és hátsó tengely villanymotorjaival tűnik ki, 1885 kg-on tartott tömegével. teljesítmény/tömeg arány viszonyítási alapja a plug-in hibrid szegmensben.

A 14,2 kWh-s akkumulátorral párosított villanymotorok akár 62 km-en (WLTP EAER City) és 57 km-en keresztül (WLTP AER kombinálva) akár 62 km-es (WLTP EAER City) és 57 km-es (WLTP AER kombinált) emissziómentes vezetést tesznek lehetővé, miközben 100%-ban elektromos üzemmódban vezetnek. 140 km/h-ig. Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 mindössze 40 g/km CO 2 kibocsátásra és 1,8 liter/100 km üzemanyag-fogyasztásra homologizált.

A Michelin Pilot Sport 4S 245/35 R21 abroncsokkal szerelt új DS 7 E-TENSE 4×4 360 5,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára, 1000 méteres start-stop megtétele pedig 25,4 másodperc.

A Párizsi Autószalonon bemutatott modell: Új DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE, Pearl Grey OPÉRA belső, Lakkszürke fényezés.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE: PÁRATLANUL NYITOTT

A DS 9 OPÉRA PREMIÈRE hihetetlen francia luxusszakértelmet mutat be egy exkluzív, új belsővel, amelyet a Colors and Materials csapat női és férfiai, valamint a párizsi székhelyű DS Automobiles mesterkárpitosok terveztek és kárpitoztak.

A kiemelkedő kifinomultság megtestesítője, a DS 9 OPÉRA PREMIÈRE belső terét a műszerfalon és az ajtólapokon elragadó gyöngyszürke nappa bőr díszíti, finom gyöngyvarrással tarkítva. Az ikonikus óraszíj-kárpitozott üléseket a díszítésnek megfelelően világos gyöngyszürke nappa bőr borítja.

A napfénytető körül és az összes ajtóoszlop belsejében a Pebble Grey Alcantara® tetőborítás szelíd és nyugodt légkört teremt, ahol a színek elegánsan illeszkednek egymáshoz.

A négy kínált szín közül a Perla Nera Black, a Platinum Grey és a Crystal Pearl mellett a Whisper szín debütál a DS 9-en. Egyszerre kifinomult és elbűvölő, ez a sötét alternatíva az ibolya finom árnyalatait tükrözi jellegzetes köpenyként. Ez a merész, szokatlan szín elnyeli a fényt, és játszik vele, hogy életre keltse és kiemelje a DS 9 karcsú sziluettjét.

A DS PERFORMANCE csapata által Franciaországban átalakított DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE a DS Automobiles tökéletes technológiáját képviseli. A PureTech 200-as benzinmotorral és két elöl 81 kW-os (110 lóerős), hátul 83 kW-os (113 lóerős) villanymotorral, valamint speciális beállításokkal a DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE első osztályú teljesítményt nyújt. (0-100 km/h 5,6 másodperc alatt, 1000 méter indítás-leállás 25,0 másodperc alatt), a CO 2 -kibocsátás 35 g/km-re korlátozódik. Az elektromos motorok 15,6 kWh-s akkumulátorral párosítva akár 65 km-es (WLTP EAER City) és 62 km-es (WLTP AER kombinált) emissziómentes vezetést tesznek lehetővé, és 100%-ban elektromos üzemmódban, akár 140 km/h-s sebességgel is vezethetnek.

A kiterjesztett hatótáv érdekében a DS 9 E-TENSE 250 OPÉRA PREMIÈRE egy PureTech 200-as benzinmotort és egy 81 kW-os (110 lóerős) villanymotort tartalmaz, amely 15,6 kWh-s akkumulátorhoz kapcsolódik. A zéró károsanyag-kibocsátás hatótávolsága immár akár 75 kilométer is a WLTP kombinált ciklusán, és 85 kilométer a WLTP városi ciklusán. CO 2 -kibocsátása 23 g/km, 1,0 liter/100 km kombinált üzemanyag-fogyasztás mellett.

A DS 9 RIVOLI +-on már alapfelszereltség mellett, beleértve a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vezérelt csillapítást, a DS DRIVE ASSIST 2. szintű félautonóm vezetést és a DS ACTIVE LED VISION forgó fényszórókat, a DS 9 OPÉRA PREMIÈRE más szabványos technológiával is kiegészítve, mint pl. DS NIGHT VISION, Extended Safety Pack, DS PARK PILOT, elektromos napfénytető motoros szélterelővel, FOCAL Electra® hangrendszer, DS Lounge Seats Pack és riasztó reteszeléssel és elektromos gyermekbiztos ajtókkal.

A Párizsi Autószalonon bemutatott modell: DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE, Pearl Grey OPÉRA belső, Whisper fényezés.

DS E-TENSE TELJESÍTMÉNY: HIGH PERFORMANCE LABORATÓRIUM

A nagyon nagy teljesítményű laboratóriumnak tervezett DS E-TENSE PERFORMANCE-ot a DS PERFORMANCE tervezte, miután két versenyzői és csapatbajnoki címet nyert a Formula E bajnokságban.

A tesztelés első fordulója során a DS E-TENSE PERFORMANCE már több mint 3000 kilométert tett meg, és 2,0 másodperces 0-100 km/h sebességet állított be! Miután részt vett a 6. Chantilly Arts & Elégance Richard Mille rendezvényen , a DS E-TENSE PERFORMANCE elnyerte az innovációs díjat, elismerve a csúcstechnológiát és a dizájn megközelítését.

A hajtáslánc két villanymotorból áll, amelyek együttes teljesítménye 600 kW (250 kW elöl és 350 kW hátul), ami 815 LE-nek és 8000 Nm nyomatéknak felel meg a kerekeken. Közvetlenül a DS PERFORMANCE Formula E fejlesztéseiből vettük át, ez a két villanymotor kivételes megtérülést mutat.

Az akkumulátor a nagyon nagy teljesítményű DS E-TENSE PERFORMANCE laboratórium egyik alapvető eleme. Kompakt, és a DS PERFORMANCE által tervezett szén-alumínium kompozit burkolatban van elhelyezve, középen, hátul. Innovatív kémiát és magával ragadó hűtőrendszert rejt magában a cellák számára, ellentétben a jelenlegi technológiával. Ez az akkumulátor akár 600 kW-os gyorsítási és regenerációs fázisokat tesz lehetővé, és lehetővé teszi új utak felfedezését a sorozatgyártású járművek jövő generációi számára.

Az előlap új felületet tár fel a rács helyén. Ez a kezelés ötvözi a DS Automobiles logót egy háromdimenziós hatással – ilyen kirakattal – egy különleges üdvözlő szekvenciával. Mindkét oldalon az új nappali menetfények ötvözik a technológiát és a dizájnt a soha nem látott vékonysággal, hogy szélesen átívelő fényt adjanak. Ezek összesen 800 LED-ből állnak. A fényszórók helyett elhelyezett két kamera teszi teljessé a DS E-TENSE PERFORMANCE vizuális identitását, miközben hasznos adatok gyűjtését teszi lehetővé ez a gördülő laboratórium.

Az aerodinamikai vonalakhoz a karosszéria egy bogár hatású interferenciaszínt vezet be. A külső körülményektől és a szemszögtől függően a színérzékelés megváltozik, és feltűnő kontrasztos hatást kelt a motorháztetőre nyúló fényes fekete felületekkel. A 20 colos kerekek aerodinamikai profilt mutatnak be egyedi betétekkel.

A pilótafülke a hatékonyságra van orientálva. A kagylós ülések és a Formula E kormánykerék a nagy teljesítmény érzetét keltik. A kényelem és a részletekre való odafigyelés a speciális fekete bőrbetétnek köszönhetően.

DS E-TENSE FE21: A GEN2 FELVÉTELEK GYŰJTEMÉNYE

Az első prémium gyártó, aki 2015-től elkötelezte magát a Formula E mellett, a DS Automobiles követi a 100%-ban elektromos sorozat fejlesztését.

Az egyetlen gyártó, amely a bajnokság kezdete óta minden Formula E-szezonban részt vett, a DS Automobiles rányomta bélyegét a GEN2 együléses négy szezonjára. A 250 kW-ra növelt teljesítménnyel és egy 52 kWh-s akkumulátorral a DS TECHEETAH két csapat- és két versenyzői címet szerzett (Jean-Éric Vergne 2019-ben és António Félix da Costa 2020-ban). Ez alatt a négy szezon alatt a párizsi régióban székelő csapat 55 versenyen győzelmi rekordot (10), pole pozíciós rekordot (15) és dobogós helyezési rekordot (28) döntött meg, miközben – minden évben – a bajnokságban végzett. a csapatok osztályozásának első három helyezettje.

Ez a weboldal a forgalom mérésére szolgáló Google Analytics Cookie-kat használ. Bővebben
Megértettem